Skogen

Nu har jag och Tina varit ute och gått i skogen. Ungefär halvvägs brukar vi sätta oss uppe på ett berg och titta ner på joggarna som springer förbi, då känner man sig härligt lat.
Ett problem med mig och skogen är att jag inte hittar i den, så varje gång jag går där brukar jag gå olika vägar, men hur man gör kommer man nästan garanderat ut på löp-slingan, så det funkar.

Känner att det kommer bli ganska jobbigt att komma tillbaka till skolan efter den här slöa helgen...

Dagens Youtube


You're Pitiful - Wierd Al Yankovic
En gammal klassiker som man bara älskar.

Stolt som tuppen!

Sara om Blogg:
Jag ser fram emot att läsa :)

Gud så stolt jag blir :D

Nollning

Gårkvällen var så extremt mysig. Bara jag och mamma och inga broshor... It was pure heaven.

Sen vaknade jag på morgonen av att Miche och Martin (mina bröder that is) har rullat in mig i mitt täcke, drar ut mig på golvet och börjar små-slå mig skrikandes NOLLNING!!! Jag älskar mina bröder. Verkligen. Glass, glass = <3<3

Idag ska vi städa huset. Vi brukar dela upp det i städområden och nu fick jag att damsuga nedervåningen, vilket är det näst sämsta området. Bara toalettstädning är värre. Så det hade kunnat vara värre i alla fall.

Annars händer det inget idag, vilket bara känns bra. Behöver nog göra ingenting just nu... Ha en bra söndag!

Dagens Youtube


Det roligaste är ju att det bara är svenskarna som fattar att han skämtar. :-P
Hela övriga europa måste ju tro att han är efterbliven!

A silly entry

Jag och mamma är ensamma hemma idag. Mina broshor (hur stavar man det) är i Dalhalla och tittar på P Floyd med pappa.

Mamma har bestämt sig för att lösa in några ”biljetter” som hon har fått när hon fyllt år eller något. Jag ska ge henne pedikyr och laga middag, det känns jobbigt.

Dessutom ska vi till Skärholmen och köpa en present till min kusin Hanna.

Så jag sminkade mig och insåg hur extremt dålig min hy är just nu. Måste bomba den med nått medel. Jag använder Stioxyl, det är grymt bra. Kostar typ 60 kr eller något på apoketet och funkar skitbra. Men köp 5% och inte 10%, en bekanting till mig använde det och sov på en svart kudde, när han vaknade var det en vit fläck på den. Not so fresh.

Okej nu svamlar jag, intressantare blogginlägg kommer.


Blogg

Hej hej allihop!

Det här känns lite töntigt men ganska många jag känner har en blogg och jag kände att jag också ville ha det igen. Ja, igen, för jag hade en på denna adress förut. Men jag raderade alla gamla inlägg, eftersom att några av dem hade det varit ganska jobbigt om somliga hade läst.

Hur som helst så bloggar jag nu. Det kommer vara mest mina egna funderingar och min vardag det handlar om. Förmodligen blir det lite av min torra humor också.