Mobilens ticks, csn som är skit, samhällsprov och en bra sak för omväxlings skull

Efter att jag var i stallet idag har min mobils blixt eller ficklampa eller vad det är börjat lysa, och nu blinkar den okontrollerat. Det skrämmer mig lite. Har aldrig använt den lampan förut. Vet någon vad detta beror på och hur man får bort det? Mobilen är en Nokia 6111 om det ringer en klocka.

Aktiverade mitt CSN-kort idag. Gjorde aldrig det förra året och tänkte att det vore ju lite smart att få saker billigare. Men uppenbarligen är det bästa erbjudandet fem kronors rabatt på ett meal på McDonalds. Förväntade mig något lite mer juicigt.

Imorgon är det samhällsprov. Vi har fått frågan i förväg och jag hänger inte riktigt med, känns lite sådär. Men det blir säkert bra.

EN BRA SAK! : Solen skiner mer än bara när man är i skolan! Hoppas det håller i sig så man slipper bli vintertrött. Solen är ändå den bästa medicinen mot dåligt humör. It makes me happy inside! :)

Körskola

Kom hem från skolan för typ en knapp halvtimme sen. Ska äta mellis och lite sånt, sen ska jag och pappa till Fruängen för att boka körlektioner (bil inte sång). Jag är inte sådär supertaggad på att lära mej köra bil, men det ska göras.

Inte mer att skriva just nu...

Confusion

Av någon anledning är Mats från Fårbo och hans sambo här. Dom är mammas kompisar. Fattar inte riktigt varför de är här, dom bor i Småland (för det är där Fårbo ligger) och de hade inte sagt nånting innan. Det känns lite skruvat… Vet inte vad jag ska säga.

 

Har i alla fall joggat och städat nu. Stannade underjoggingturen till hos pappa och åt björnbär. Siktade på att få vatten men pappa var icke hemma. Så var det med det.

 

Nu ska jag äta macka och te med Mats, what’s her name och min familj.


Äklig dag

Jaha, nu är det söndag. Fan vad mysigt med måndag i morgon. Tihi, NOT!

Aja det här är min dag dårå. Tänkte att jag drar en linje mellan dåtid, nutid och framtid.

Gå upp
Dricka kaffe och käka ett äpple
Gå in på datan
-----------------------------------------
Blogga
-----------------------------------------
Springa/jogga
Äta lunch
Städa huset med familj
Plugga samhällskunskap
Fastna för något icke skolrelaterat på datan ett tag
Duscha (pallar aldrig göra det direkt efter träning)
Sitta ute i solen och rita/skriva/läsa en bok.
Gå ut och gå med Tina
Äta middag
Förmodligen blir det TV hela kvällen
Gå in på datan "snabbt"
Gå och lägga mig

Erik Perik

Erik är en liten figur som ville att jag skulle länka till hans blogg, även fast han inte uppdaterar fanskapet. Han har en bilddagbok också, den lägger han upp en egobild på varje dag, eller ibland varierar han med att lägga upp en bild på en blomma.

 

Jag känner Erik genom att vi är plastkusiner. Han bor i Oskarshamn.

 

Denna pojke är vad man kallar alternativ. Förut var han emo, nu har han stilen alternativ, alltså inte en alternativ stil, utan stilen alternativ. Ett annat ord är poppare, eller kanske arty… Dunno.

 

Till personligheten är Erik en snäll person som hjälper alla som vill ha hjälp, lite av en barmhärtig samarit. Han gillar Carolina Gynning, Ahlgrens bilar och att ta kort. Han gillar inte att äta vissa saker (skaldjur, grönsaker, fisk mm), att idrotta och när hans hår inte är perfekt plattat.

 

Trots att jag och Erik-Perik sällan träffas på riktigt pratar vi på msn dagligen nästan, han är fan en riktigt bra kompis till mig. Det är bra att ha någon man kan prata om sina problem objektivt med, han känner ju knappt några jag känner och vise versa (vi pratar ju om hans problem med). Dessutom är han rolig och tycker ofta som jag om saker. Kort sagt är han en fin person. :D


Dagen i korthet

Resursdag var det i skolan. Språkdag eller vad det kallades. Det var den bästa vi har haft, men det säger mer om de andra än den här. Fast det var helt okej.

Jag blev under dagen mer och mer ångestfylld över mina bristande planer för helgen. Tvingade mig på Carro och Josie som listigt lyckades fly från mina anspelningar på att umgås. Typ. De var inte supertaggade om man säger så. Åsa var mer välvillig mot en stackars tönt, så det blir kanske fika på söndag.

 

På vägen hem skulle jag köpa grädde och blockchoklad för att göra chokladmousse till min lillebror som har brutit armen.

And yeah, about that, småbröder slår sig. Det är ingen big deal att bryta armen i min familj. Vi skadar oss ofta.

Åter till mina inköp, jag hade inte pengar nog att köpa grejerna, så jag fick gå hem till pappa och hämta pengar. Sen gå tillbaka till Konsum, handla grejerna. Åka buss hem till mamma.

 

Sen satte jag mej med två mackor framför datorn lite. Nu måste jag ut med Tina (the doggie) innan det blir mörkt. Ska vara duktig och gå ut i skogen och allting.Min approach till träning

Jag började jogga, eller springa som coola människor säger, i mitten av augusti. Det var för att jag hade gått upp ganska mycket i vikt och ville gå ner igen. Jag var supertaggad, köpte skor på Löplabbet, joggade tre dagar i veckan…, ni fattar.

 

För ungefär två veckor sen skulle jag ut och jogga. Jag ville inte. Försökte motivera mig med att jag ju faktiskt vill gå ner i vikt, bli starkare och friskare och sån skit. Men det hjälpte liksom inte längre.

 

Min slutsats är att min syn på mig själv inte längre är ”fan jag kommer inte i merparten av mina jeans” utan ”jag kommer inte dom men jag jobbar ju på det”. Det är ju fint att jag har en mer relaxad syn på mig själv, men om jag inte blir taggad att träna jobbar jag ju inte på det längre. Då kommer ju min syn gå tillbaka till hur det var innan. Det är svårt att förklara men så ligger det ju faktiskt till.

 

Just nu joggar jag två dagar i veckan, och jag har lovat mig själv att göra det tills avbetalningarna på skorna (till pappa) är betalda. Det kommer vara i..., fem månader till. Vi får se hur det blir sen men att jag ska hålla på så länge är spikat.

 

Hur ska jag peppa mig själv inför träningen?


Jag känner mig som en riktig bloggare!

Anonym om "Skit inte i motvind" - Koreanskt ordspråk:
kanske skulle vara något att för det första lära sig stava(!) innan man uttrycker sig om saker man inte har en susning om?
Det uppfattas som ett litet barns åsikter


Jippi! Min första sura kommentar! Men om man ska klaga på någons stavning kan det ju vara bra att använda stor bokstav i början av meningar och punkt i slutet...


Skolfoto

Imorgon är det skolfoto. Jag har haft som mål sen någon gång i högstadiet att jag ska se normal ut på ett skolfoto.
Därför ska morgondagen bli en dag jag sent ska glömma. Där alla mina andra futtiga problem ställs i perspektiv till hur bra jag kommer se ut på skolfotot. Det är i alla fall planen. Verkligheten kommer förmodligen se annorlunda ut.

Ska i alla fall vara ute i god tid eftersom fotot är första "grejen" på dagen. Så att man inte ser nysprungen ut efter att ha rusat från tunnelbanan. Jag går ändå ut full force på det här. Jag måste ge mig själv en mental kram.

Nu ska jag snabbduscha, borsta tänderna och sånt o sen bara sova. Eller förmodligen blir det ett avsnitt av typ Family Guy eller South Park, som gonattsaga! Sov gott!

Jag pluggar.

Om man skriver USA på fel sätt, Usa, på Word får du Usla som stavningsförslag. Ingen kommentar.

Den enda vettiga låten på italienska MTVDen här låten är inte bra. Och inte rolig heller om man inte fattar det interna skämtet.
Eller jag vet ju inte vad du har för konstiga preferenser.

Poängen är att den har varit eftersökt rätt länge, men vi kom bara ihåg att "sångerskan" (töntord) hette Nannini i efternamn och att det vanligaste ordet lät som Cart Divo. Men nu hade vi ordet cattivo (elak) i italienskaläxa, så jag kopplade. ;P

Ångestfylld dag

Det var en ångestladdad morgon som blev en ångestfylld dag. Jag känner att jag har varit mycket ångestfull på siståne.
Ångest ger stress, stress ger dålig hy, sura uppstötningar och andra hälsorelaterade problem. Därför har jag tänkt att ta action mot detta.

Min proffesionella behandling kommer bli att skriva ett meddelande, ett mantra om du så vill, på min hand. Det ska stå:

"Du ska inte ha ångest!"

Detta ska jag leva efter så gott jag kan och vara lycklig.. förhoppningsvis hela morgondagen ut i alla fall.

Andra AvenynJag är en tönt på många sätt och vis, men någonstan i topp fem av mina töntdrag måste vara min faschination för Andra Avenyn. Första avsnittet på säsong 2 var ikväll och jag är taggad att se flera! SVT lägger ju upp dom tre och tre på sin hemsida, så jag ska nog se de två andra som finns upplagda nu.

Man fick ju inte veta något om Roxanna och Davids unge?! Det var ju den man ville veta saker om!

Ha en bra söndagskväll!

Latte

Jag har alltid haft ett problem med att vara för normal. men jag har inte varit speciellt onormal heller.

Jag har inte någon alternativ stil och försöker inte vara cool (inte för att jag skulle lyckas speciellt bra heller), men jag har aldrig velat vara precis som alla andra.

När jag var liten ville alla ha den vita hästen i karusellen, jag ville ha den svarta. Bara för att vara annorlunda. När man köper dricka köper jag nästan aldrig samma sak som andra. Normalast är att någon köper cola och jag köper fanta, köper någon annan fanta får jag tvångstankar och köper fanta lemon, bara för att vara annorlunda.

Det tydligaste exemplet jag vet är latte. Jag har extremt svårt för det ordet till att börja med. Det bara ANDAS main-stream, det lever och när sig på main-stream. Därför har jag aldrig i hela mitt liv beställt en latte, det skulle kännas som ett misslyckande. Som att jag har sålt min själ och förorat viljestyrkan.
Istället beställer jag alltid cappocino (som jag inte ens kan stava). Det smakar exakt som latte, kostar oftast lite mer och man får en mindre kopp. Men jag känner mig som en egen människa när jag sitter med mitt italienska (not) kaffe.

Fler som känner såhär?

Experiment

Läste för typ ett år sen ett projekt någon hade gjort på typ universitetet. Det var två pers som hade bestämt sig för att testa hur det skulle vara ett va en av gubbarna i The Sims, den ena personen skulle styra den andra personen dygnet runt. Han smsade kommandon typ "gå och lägg dig", "gör en macka". Han som skulle vara dataspelsgubben fick smsa typ "jag är pissnödig" och sånt.

Försökte hitta det på google idag, men det gick inte så bra. Nån som vet en länk?

Rob & Big + helgen i övrigt

Sitter och kollar på Rob & Big på MTV med min brosha Miche.  Dom verkar rätt ströda men Meaty och hästen är söta!

That's that! Nu resten av min helg. Jag har inga planer, och jag är stolt över det.
Vill inte göra någonting, har inte råd med sl ändå. Har haft planer typ flera veckor i rad, jag pallar inte mer! Vill bara sitta hemma och ta det lugnt. Så nu få jag som jag vill.

Igår lånade jag böcker från bibblan på Medborgarplatsen, ska nog läsa dom i nu i helgen. De heter Hey Dolly och Fyrväktaren (minns inte författarna). Har läst lite på den första, som va ganska störd men bra ändå.

Ha en bra helg!

Granny

Remember the kofta som jag har tjatat om?

Den ligger undanlagd i Nordstan i Göteborg åt mig!!! Tjoho! Hur ska jag hämta ut den undrar ni? Jo, jag har ju min praktiska och snälla farmor! Grejen är bara att jag lyckades pricka in den veckan på de senaste x åren hon har varit sjuk, men hon tror att hon kommer vara bättre imorgon (har en känsla av att hon skulle göra mig tjänster även om hon hade brutit ett ben, hon är så snäll) och om hon inte är det så ska hon be sin granne att hämta ut den. Hela Junigatan blir involverad! Hehe. Men jag får min tröja!

Ska hämta den om två veckor när jag är och hälsar på farmor, vilket jag hade tänkt göra utan en tröja som motivation. :)

Äntligen något som funkar!! YES! *gör en segerdans för mig själv*

Yo what's poppin?

Har blivit ganska beroende av att titta på Vakna med the Voice på morgonen. Jag gillar kanske en tredjedel av musiken, men den tredjedelen är rätt bra pepp för skolan. Man blir lite piggare liksom.

Idag är detta poppin. Matte. Vår enda lektion, sen ska jag hem.
Jag ska ringa tandreglerarna på Odenplan för jag vill byta från Tandregleringen på Söder. Dom har fuckat upp min tänder, orsakat mig för mycket fysisk smärta, tar inte ansvar för det och använder dessutom inte alltid plasthandskar. Smärtan är nog något du får med tandreglering, men vafan, har du haft ont i munnen i två och ett halvt år förväntar du dej ändå resultat ju.

Det positiva idag är att jag får äta muffins! Fast jag har blivit så äkligt logisk på siståne. Varje gång jag tänker på muffins tänker jag "inget blir bättre av att jag täpper till mina blodkärl och blir fet". Vill slå mig själv i ansiktet.

Ett personlighetstest

Testade min personlighet här. Stolt över att jag var individualist och hade mycket intuition och känsla, dessutom har jag skribent som möjligt karriärsval! Vill bli författare ju!

Din personlighetstyp:

 

Kraftfulla, originella och känsliga. Slutför vad de påbörjat. Extremt god människokännedom. Lyhörda för andras känslor. Strävar efter att leva upp till sina värderingar, som tenderar att vara omfattande och väl genomtänkta. Respekterade för sin starka vilja att göra rätt. Oftare individualister än ledare eller underordnade andra.

 

Karriärer som skulle kunna passa dig:

 

Personalvetare, juristassistenter, lärare, läkare, tandläkare, kiropraktorer, psykologer, skribenter, musiker, artister, fotografer, förskole- och dagispersonal, studievägledare, bibliotekarier, marknadsförare, forskare, socialarbetare.

Räls

Var hos tandläkaren idag. Tydligen kommer jag behöva ha räls. IGEN! För er som inte är insatta så är räls vanlig tandställning.
Känns inte okej i tvåan på gymnasiet.
Anledningen är att idoterna sabbade mina tänder som dom jobbat på sen två år tillbaka (involverat mycket fysik smärta) genom att inte limma fast ståltråden på baksidan av mina "övertänder" ordentligt. Ståltråden skulle ha hållit ihop dom men har ju då misslyckats.
Jag är depprimerad.

Dessutom hade jag hittat en perfekt kofta. Men den fanns bara i fel storlek. Ingen annan Salt i Stockholm har den, och Rut m.fl., som märket heter, finns uppenbarligen av principskäl bara i Göteborg. Funderar starkt på att be farmor köpa den åt mig. Problemet är att i så fall skulle jag ha ringt och lagt undan den (om den ens finns kvar där), men det är för sent idag. Fan, fan, fan.

Muntra gärna upp mig med en kommentar!

A Clockwork Orange

Den ska jag titta på nu.

Har varit och joggat, ska liksom bara titta på fimen på min dataskärm från sängen och bara somna. Übertrött verkligen.

"Skit inte i motvind" - Koreanskt ordspråk

Tänk på den du, speciellt somliga.

Nu tänkte jag skriva lite om morgonTV. På ettan och fyran är det nyhetsmorgon, på trean är det töntiga komediserier från 80talet och på 5an och 6an är det radiopratare.
Jag väljer lätt Vakna med The Voice. Dom är roliga och Josefin har cool stil.

Nyhetsmorgon är sjukt överskattat. De som tittar på det gör det verkligen för att verka intelligenta, för alla med någon hjärncell kvar inser att Nyhetsmorgon är ungefär lika intelligent som en hund som fastnat med kopplet runt en lyktstolpe. Visst, nyheterna är ju rätt allmänbildande, men sen har du alla töntiga gäster. "Här har vi Kalle Fjärtkvist som har tränat sin gris att hoppa över små hinder". Eller någon liten tönt som ska analysera börsfiaskot, vi är i en lågkonjunktur som är på väg neråt. Grattis, jag visste det innan jag såg disskutionen.

Det mest tragiska med Nyhetsmorgon är att Morgonsoffan bara känns som en konkurrent, inte parrodi.

Nu måste jag fixa mej.

Livets svåra val

Top Model 10 eller Idol? Det är ett svårt val. Zappar (?) lite emellan.

Har ridit och käkat pizza (quattro stagioni). Nu sitter jag i soffan med mjukisar och dricer kaffe insvept i täcket, myselimysigt. ;)
Det här var ett väldigt mainstream-inlägg. Men så är det ibland. Ha en bra kväll, eller som the wonderful
Fred säger, peace out homedog!

Häst och Hood

Idag ska jag iväg och rida. Japp japp, är mycket taggad inför detta. Det är faktiskt en av highlightarna på min vecka!

Aja, angående den där hoodien jag skulle köpa. Jag köpte en på HM. Det finns två problem. Dels känns det inte som att breda, vågräta ränder inte gör figuren några tjänster, dels är den från pojkavdelningen och jag är lite för bootilicous, den blir lite tajt runt the ass. Ska lämna tillbaka den imorgon. Vill hitte en snygg!!! Vet nån var det finns en vacker så kommentera!!

Nic SchröderDen gulligaste men samtidigt ointelligentaste låten i världen med världens sötaste kille. :)

Idag är det en kort dag i skolan, bara geografi och matte. Sen ska jag och två buddies till Power of 10 som jag har tjatat om förut.

Hinner jag efteråt innan affärerna stänger ska jag till gallerian för att köpa en hoodie och svarta strumpisar.
Vill ha såna där 50tals strumpbyxor, 100% bomull, sydda i "resår" (ränder som är tjockare och ränder som är tunnare). Det blir schnyggt.
Hoddien ska ha luva, dragkedja och ett lagom coolt tryck/färg.

Någon som kan ge mig tips var jag kan hitta det?

Breaking Dawn

Följande inlägg kommer handla om en bokserie som heter Twilight. Det kommer förmodligen bli det töntigaste inlägget i bloggens historia, så om du är en cool människa bör du nog inte läsa. Och har du inte läst boken och vill göra det bör du inte heller läsa.

* Jag fattar inte framsidan, vilka är schackpjäserna? Innan jag läste boken antog jag bara att den röda var Jacob och den vita Edward, men uppenbarligen inte. Dom blir ju buddies. Och varför är den ena ett torn och den andra en bonde?

* Det är ganska uppenbart varför Jacob inprintar Renesme. Det är den perfekta kombinationen av hans gay-crush på Edward och hans crush på Bella. Dessutom, är det ingen som har insett hur fel det är att bli ihop med din stora kärleks dotter på rebound? Inte okej.

* Edward kallar Bella love, det funkar bara om man är från GB. Sorry, men det är bara så det är.

* Bella blir gravid. det är inte okej. Hon känns ju i alla andra böcker som att hon är en omogen snorunge. Sen blir hon gravid, som vilken annan omogen amerikan som helst vill hon ha kvar barnet. Även fast det bokstavligt talat ska förstöra hennes liv. Sen när det är fött är det typ bara Rosalie som tar hand om det. Bella håller det lite då och då, fint mödraskap.

* Hela boken känns som att den är mitten på något. Det finns ingen intressant början, inget spännande slut. Det är bara mitten. En totalt ointressant bok. Fattar inte att jag har lagt ner så mycket tid på att läsa den. 750 jävla sidor (typ)!

* Hur tänkte fuckfacet Stephanie Meyer när hon skrev slutet? Hela Volturi är där, alla Carlisles vampyr-buddies är där. Det ska bli en final faceoff. Sen bara kollar Aro lite snabbt på Renesme, konstaterar att det inte av  ett sånt där barn dom trodde det var. Sen dödade han Irina och sen åkte dom hem. Edward och Bella hånglar, och har en av sina töntiga pratstunder som inte ens slutade med nån sån här perfekt one-liner som man tänker "gud vad träffande, där har vi bokens tema i en mening" och sen tar boken slut. Inte okej. Trean borde ha varit sista boken.

11 dagar kvar...

... till jag får läsårets första studiebidrag. Har inte haft jobb eller något under sommaren så alla sparkapital är brända. Min ekonomi är minst sagt dålig. CSN suger.

The many sides of ÅsaÅsa gillar att dansa.
Hennes filmer har tjänat mångmiljonbelopp.

Åsa är en intressant person. Vill du läsa mer om henne så gå in på
hennes magnifika blogg.

Movienight!

Kan nog konstatera att sättet jag och människor umgås är movienights... But that's cool!
Dagens värd var Lina, som i must say är en väldigt bra värdinna. Har massa snacks och tänder ljus och sånt.
Spelade Scene it. Nice, men jag förlorade hela tiden. Tyckte det va kul ändå och jag fick visa mina mad skills i Monty Python.
Sen kollade vi på en rätt skum film som hette Cube och ett konstigt ord. Den var helt sjuk. Men det gör ju inget om man har roliga människor att titta med.

Det var en mysig och trevlig kväll. :D
Men det kändes lite olustigt med tanke på hur rädd för inkräktare Lina skulle bli när vi gick (hon var nämligen ensam hemma). Åsa föreslog att jag skulle sitta i hennes trapphus och hålla ett kors mot alla som kom, jag var inte långt ifrån att haka på. Det hade dock blivit lite olustigt på morgonen när jag kommer in och ber om frukost... Vet inte om Linas pappa och fru hade kommit hem då, men om det hade varit så hade det kännts skumt... Dessutom hade jag inte mobilen med sig så pappa hade nog undrat var jag var (varför tänker jag ens på det här som ett real option?). Jusste mobilen, men det är en annan historia, I micht tell you some day!

Power of 10


Jag och två buddies ska på Power of 10! Vi ska vara publik så vi kommer få använda mentometerknappar, jag är så peppad!!

Medelande till the friendidos som ska gå med mej: det är på måndag.

Freaky

The Truman Show was not a funny movie!!! It scared the living daylights out of me!!!!
Förra veckan såg jag ett Ropstentåg på fel röda linje (tunnelbanan) och nu känns det som att det är ett tecken på att hela min värld är konstgjord. Huh..
Men det var en film värd att se, benämningen dramakomedi känns inte okej. Den är inte rolig. Min syn på Jim Carrey har förändrats drastiskt, nu har han gjort något annat än att bara använda sitt sjuka (men roliga) ansikte i en film.

The Truman Show

Nu blir det filmkväll med bara mig här. Ska nog ta upp ett mjölkpaket och dricka upp det, känner mig molto törstig. Det blir The Truman Show med Jim Carrey.
Även innan jag hörde om filmen har jag tänkt tanken att hela min omvärld kanske är ett skådespel skrivet av en författare ovetandes om att det finns i verkligheten, sen har jag tänkt att tänk om alla historier eller scener man spelar upp för sig själv i huvudet verkligen händer någonstans. och det är någonstans här jag lägger av att tänka för att det känns för jobbigt och djupt. Lite för mycket för att gå omkring och tänka på till vardags.
Men det känns som att det kommer bli en rolig film med ett ganska magnifikt tema.

Desperation Subway

Det var problem på gröna linjen idag (som vanligt) så jag och Åsa kom att tänka på en grej: tänk om det blir krig eller nått och man sitter fast i tunnelbanan? Om det lixom står ett stenblock framför och bakom tåget och utsidan är strömförande.

Det vore inte bra. Efter några timmar skulle man behöva utse en ände av vagnen som blir..., the little boys and girls room. Sen lite senare bli folk hungriga, inser att om man inte kommer därifrån så kommer man behöva börja äta folk.

Sen tror vi att alla skulle klara en dag till. Typ på läppglans och reklamaffischer.

Sen kommer folk bli desperata och börja allvarligt fundera på vem i vagnen som ser mörast ut.

Tur att det inte hände. Hehe.

Morgon

Känner mig slutkörd såhär vid halv nio på morgonen, inte okej.
Det är i alla fall fint väder för en gångs skull, och det är fredag. Tragiskt bara att jag har inga planer för helgen...
Nej nu får jag gå och klara av matte och geografi, de enda två lektionerna för dagen (men ack så extremt jobbiga). Sen har jag en hel lista på saker att göra.

* Hyra film för helgen
* Jogga
* baka muffins
* rida igen (om man missat en lektion kan man få "ta igen" den på en annan)

Det är inte en superlång lista, men det kommer nog ta upp hela min eftermiddag och kväll. Jaha, ha en bra fredag allihop!

Hälsovecka (not)

För er som inte vet försöker jag vara lite hälsosam. Jogga två dagar i veckan och inte äta godis i veckorna. Har kört den stilen sen i..., mittemellan mitten och slutet på augusti. Den här veckan var inte ok.
Pizza i tisdags, mycket Spagetti Bangladesh (ketchup) och kanske en godis om dagen. Inte så mycket godis, men det blir så töntigt. Jag gillar att köra allt eller inget, i alla fall när man ska anstränga sig i skolan eller träning eller att sluta med godis, sådana grejer. Så att äta en liten godisrem en dag, smaka lite ur någons plockgodis en annan och sådär känns inte okej.

Dessutom har det inte blivit någon annan träning än ridningen i tisdags.
Skulle ha joggat både idag och igår. Glömde igår, pallade inte idag.

Men man får ta det i små bitar, denna veckan var misslyckad men så är det ibland. Det ska inte få förstöra min helg. Därför ska jag baka muffins imorgon, det borde ju bränna mer kalorier än att köpa godis på vägen hem...

Slutet var inte fullt så nära

Klockan blev tolv och världen finns kvar. Vet du inte vad jag pratar om bör du nog läsa en tidning eller något.
Eller göra som jag och lyssna på radio i mobilen! Har inte riktigt utnyttjat den funktionen förut, men nu sitter jag typ varje morgon med mina fula head-phones i öronen och lyssnar på antingen Vakna med the Voice eller det som är på P3. Du behöver inte läsa tidningen om du prickar in en heltimma på P3 och Vakna är gör att man blir lite gladare på morgonen.

Annars har det inte hänt något idag. Har flyttat från mamma till pappa, som jag gör med jämna mellanrum. Japp, nu ska jag kolla på Top Model.

FredDet finns inga ord, han är bara för bäst. Tanx Carro for tipsing me. ;P

Taskigt


PSGlömde min allra värsta ångest. Hårångest, eller luggångest närmare bestämt. Min hellugg har växt ut lite för mycket,och jag vet inte om jag ska trimma den, alltså ha den kvar, eller låta den växa ut till snelugg.
Vad ska jag göra!? Help me, you people are my only hope!!! Eller inte men man måste ju försöka skapa lite dramatik...
Till saken hör att snelugg är så mycket mer lättskött än hellugg, men samtidigt är helluggen lite coolare. Är det värt det?

Vad har du för ångest?

Min ångest är...

* Kalla Krigetångest, den som föreslog detta tema på historian borde få ett good oldfashioned klassstryk. Att det är ett grupparbete gör ju ingenting bättre...

* Karnevalångest/Cowboyångest, jag pallar verkligen inte gå omkring som en cowboy på Frans Schartaus pissiga karneval. Jag har inte ens en cowboyhatt...

* Pengaångest, var tar alla mina pengar vägen?

Japp, det var min ångest. Vad är din ångest?
(nu får jag lite ångest för att jag inte är säker på att jag har stavat ångest rätt)

Grillben

Okej, inte mycket har hänt idag. Jag mötte pappa där det skulle va en töntig skördemarknad för jag hade inget bättre för mig. Även fast den skulle vara töntig tänkte jag ändå att det skulle vara gosig, lite morden i Midsomer, både jag och pappa hade typ föreställt oss morotslimpor.
Tragiskt nog var det nog en av de största tillställningarna jag har sett hållas utanför Älvsjö Centrum, innom Älvsjö då om ni fattar.
Det var ganska tråkigt. Några örhängen var fina, hade nog köpt dom om jag hade haft lite mindre stram ekonomi just nu...
Förutom tråkigt så lyckades Tina skrämma alla hundar (många) med sin blotta närvaro, och hon blev så rädd för en att hon hoppade undan och in i en gubbe (och det var nog den minsta hund jag någonsin sett). Så jag och pappa tog en promenad istället.

Sen när jag kom hem la jag mig i soffan, tittade på TV i några timmar... Sen blev jag hämtad av pappa och Miche, och nu sitter jag här hemma hos pappa och ska äta grillben till middag.

En töntig dag, men det ska bli god mat nu. Och jag slipper laga den.

Nybryggt Kaffe

Finns inget bättre än kaffe på morgonen. Det gosiga ljudet när man hör bryggaren koka, den lilla ångan som stiger från koppen när man häller upp den mörka drycken som doftar som himmlen och smaken som verkligen får en att känna sig som hemma var man än är.

Förutom kaffe består min frukost av godis från igår, najs!

TGIFVad sjukt det känns att jag var i skolan idag! Det har verkligen varit en dag som gått från rock bottom till super.
Allt började i skolan, som sög. Två lektioner som kändes som tusen. Jag hatade alla, framförallt Åsa och Stålis, jag ville aldrig se dom mer.
Sen några timmar senare träffades jag, Åsa och Carro i slussen (Malaysia) och åkte hem till Josie. Och vi hade så sjukt kul hela kvällen och tidiga natten. Fyfan, jag skrattade så mycket att jag fick kramp i axeln (på riktigt) och nu har jag lite muskelvärk i magen. Men så värt det. Då hatade jag verkligen inte Åsa längre, och jag hade inte hatat Stålis om han hade kommit (den jäveln svek oss nämligen).

Vi kollade på Step Up och Stick it, dansfilmer. Det kändes att man var hemma hos Josie. ;D
För övrig var hennes hem precis vad jag hade förväntat mig. Rent, men inte sjukt rent (även fast Josie begs to differ). Små söta inredningsgrejer och ett kylskåp som är fullt, til stor del av sweets.

På vägen hem tog jag detta vackra kort på Carro och Åsa i en tunnelbana vid Slussen. It was funny. :)
Efter att dom lämnade mig surade jag inte för det. Tunnelbanan visade sig nämligen från sin bästa sida inatt, annars brukar ju hemfärden förstöra kvällen lite. Men ikväll var han gitarrmänniskan i Slussen och spelade dom fjorton minuter det tog tills mitt tåg kom, sen när jag satte mig i vagnen skrek nån "okej, alla håller käften så ska ni få höra en bra låt". Sen fick vi höra Kolla Kolla typ tre gånger, roligt var när killen ganska många stationer senare sa till sin kompis, betydligt fullare än för tio minuter sen, "vill dshu höhra en bshra låt?" och han spelar Kolla Kolla en gång till.

Okej, detta blev ett ointressant inlägg, men sammanfattningsvis var detta en bra kväll.
Nu ska jag släppa in hunden, sminka av mig och gå och lägga mig! Sov gott Stockholm, idag var du min bästa kompis!

The candyman can!JD kicks ass. Känner att min personlighet idag är lite som videon med Candyman. Har lyckats hålla mig hela veckan så nu ska jag tjock till mig ordentliget.
Detta ska jag göra på filmkväll hemma hos
Josie tillsammans med Carro, Åsa och Stålis. Det blir nog trevligt.

Idol


Idol tycker jag är ett ganska uttjatat koncep (alla framför skärmen goes: gomorgon på dej?!). Det blir ju inte bättre av att dom byter ut juryn och fortsätter med att ha Peter Jidhe som programledare. Hurfan tänkte dom där?
Om jag minns rätt var alla ganska sura att Carolina Gynning och Carina Berg inte skulle ha allting förra året och siktade sitt hat på Peter Jidhe? Okej, dom kunde ha bytt till nån annan, men varför ha en patetisk sportreporter som bara kan klämma ur sig "hur känns det?". Tragiskt, tragiskt.

Min dag: Tidig morgon, sen eftermiddag i skolan. Sen joggade jag och Tina. Nu sitter jag och käkar rester.

From Hell


Nu är jag ensam hemma, mysigt men jag blir faktiskt mörkrädd...

Kollade på filmen From Hell idag, som jag lånade av Carro (tack!). Den var sjukt bra, välgjord och bra handling och allting.
Grejen var bara att han gav sina offer vindruvor, och jag hade köpt vindruvor att äta till filmen. Lite creepy...

Aja, nu ska jag väll vara inne på datan ett tag och gå och lägga mig sen. Sov gott!

Tack, tack, tack pappa för att du hjälpte mig fixa internet på telefon. Du är bäst!

Johnny!It's so funny! Börjar inte förens tolv idag, så det har varit sovmorgon. Trevligt. Men nu blir det lite bråttom istället.

Snorungar

Idag påbussen på väg hem från skolan hör man några snorungar säga det här.

"Fan va skakigt de e!
De e väll för att de e en så jävla dålig busschaufför!"

Dom satt ju inte och pratade med varandra heller utan dom skrek verkligen. Hur störd är man då? Ärligt talat, man ska ju vara stolt över sitt jobb och allting, men är du busschaufför känner du kanske inte att du vill överpresetera. Finns det någonsstans att bli befordrad till? Eller gör det inget att man har ett tråkigt jobb med taskig lön för fyllona som luktar och fjortisarna som skriker gör dig så lycklig i själen?
Men framförallt känns det jävligt ohyffsat att ställa sig och skrika om sitt lilla problem. Hur gammal är du, typ 3? Visa lite jävla respekt, lärde din mamma dig ingenting???

Nej nu ska jag gå och fixa något att äta, är sjukt hungrig...

Rita och Ridning

Som jag förutspådde blev det jobbigt att börja skolan igen efter helgen. Såg nån den där serien i Metro med sköldpaddan idag? Första delen där han sa att sommarlovet får en att se hur bra livet kan vara, bara för att sedan tas ifrån en, är så sant. Fast jag antar att det är bättre att ha förlorat något man älskat än att aldrig ha älskat alls.

Imorgon skulle jag ha ridit i min ridgrupp på min ridskola som jag alltid gör, men som ganska vanligt kom det upp något (VARFÖR HÄNDER DET ALLTID SAKER PÅ TISDAGAR???) och för en gångs skull dissar jag ridningen. Anledningen denna gången var att min mosters man Kjell fyller 60 år. Vilket i och försig är en tjockt viktig födelsedag, men vi ska inte ens komma till det riktiga, stora kalaset (som vanligt) för då är mamma i småland (pallar inte berätta om min komplicerade familjesituation). Men vad gör man. Man måste ta vara på släkten, för dom är gamla och dör snart. Synd bara för jag var så himla taggad på att rida...

Ridning är som meditation för mig, jag verkligen stänger ute allt annat och bara fokuserar. Jag tror det är viktigt för alla att hitta något sånt i livet.

Hur som helst, nu ska jag rita ett timglas med mexikanhatt och mexikanmustasch på beställning av min bror.

I'd like to send you to Alaska with no coat.


See ya!

Dagens YoutubeSagan om de bannlysta
Ni tycker att jag är den största tönten i världen just nu, men snart kommer ni att skratta ihjäl er när ni ser hur roligt klippet är så det är lugnt.
Det finns många fler delar på YouTube. Hoppas det livar upp er måndag!

StrumpisarDetta är ingen modeblogg, men var bara stolt över hur bra mina ben såg ut i strumpisar. :D

Fattar inte varför folk tycker det är så casual och avslappnat i jeans, jag får kramp nästan efter en halvtimmes promenad. Not cool. Då är det mer feministiskt att köra strumpisar och kjol..., eller shorts som jag.

När vi ändå pratar om kläder, så är det tur att mamma har så många tjocka, mysiga koftor som jag kan låna. Det är ju för f*an bara 9 grader ute! Just snygg sensommar det här. :S