Boktipset

Jag har hittat en ny favoritsida! Jag tycker det är skitkul att göra listor och här kan man göra listor med böcker. Rätt töntigt men rätt kul!

Sen kan man lägga till böcker i en "vill läsa"-mapp. Jättepraktiskt, för jag glömmer alltid bort alla böcker jag vill läsa när jag ska köpa eller låna en ny.

Dagens mediasituation

Jag och mamma sitter i bilen och lyssnar på radio. Det är en skåning som pratar (som alltid).

Jag "Skåningar är grymt överrepresenterade i media."
Tystnad
Jag "Bara för att dom pratar kul.."
Mamma "Skåningar pratar inte kul Jessica!"
Konstpaus i en sekund
Mamma "Dom pratar fult..."

Österikiska bögar

Borat ska göra en ny film med sin nya karaktär den österrikiske (?) bögen Bruno. Jag vet inte om jag tror på det här konceptet. Känns väldigt mycket som en lite sämre och mer safe uppföljare.

Alltså inte för att österrikiska bögar inte är sjukt roliga, men det känns lite gjort. Folk har klätt ut sig och drivit med bögar sen tidernas begynnelse känns det som.

Grejen med Borat var ju att han kom på en folkgrupp som ingen har drivit med förut men som är otroligt rolig. Sen var det väll överaskningsmomentet att han inte berättade innan att han skulle driva med vissa av de verkliga människorna i filmen, det judiska paret och Pamela Anderson visste ju inte vad som skulle hända. Vilket var skitkul (även fast jag tyckte det var lite synd gubben och gumman).

Men samtidigt kommer nog alla se Bruno bara för att det är Borat liksom. Men alla kommer nog bli rätt besvikna.

så bra!Vad bra att dom är tillbaka på TV, har saknat dom. Känns lite fjantigt att ha en talk-show med svenska gäster i New York bara, ska man göra ett nytt söndasöppet kan man ju bara spela in det i frihamnen som är så mysigt. Men jag kanske har missuppfattat konceptet! 

Känns som att dom har samma repertoar av fotominer som mig. En serie dumma leenden.

Saker jag gillar* Jag fyller år på fredag!
* Jag har en rosa iPod!
* Nu kommer en period när man inbillar sig att man är sommarfräsch!
* Denna period innehåller också mycket glass!
* Det är fint VÄDER!
* Vi ska skaffa en cocker spaniel! :)
* Det är lov!

Slutsats: Life is good!

Påsklov!

YEY! Det är lov och jag är frisk! Det går bra nu! :D

Äckligt

Äckligt är nog det ord jag har använt mest på ven här bloggen och jag är inte helt hundra på att jag stavar det rätt. Men så är det.

Jaja, det beskriver mig rätt bra just nu. Jag är galet sjuk. Hade frossa igårkväll, vaknade fem i morse med galen feber. Kände mig smått dödssjuk, släpade mej till soffan vid sju och fick kaffe. Då blev det lite bättre. Nu är det helt okej, ur perspektivet att jag kan stå ordentligt utan att slås av hur långt ner det är från mitt huvud till fötterna, och att huvudet inte sprängs och att jag inte skakar som en idiot.

Vad har jag för planer idag då..

* Flytta till pappa från mamma. Måste packa.
* Plugga lite geografi och svenska
* Sitta inomhus och inte kunna gå ut i det fina vädret..
* Snyta mig x antal gånger
* Se nån film eller nått