Gone with the wind

Jag kollade runt lite på boktipset, cool som jag är, och noterade en grej. Jag tycker att gone with the wind blir fult på svenska, men det blir ännu finare på danska och norska!

Borte med blæsten


Slægts- og kærlighedsroman fra de amerikanske sydstater under borgerkrigen om den omsværmede Scarlett O'Hara mellem hendes livs to mænd

Tatt av vinden

Den dramatiske handlingen i denne romanen er hentet fra den amerikanske borgerkrigen, der vi møter den vakre, egenrådige Scarlett O'Hara og den uimotståelige gambleren Rhett Butler.

Sommar!

Det är sommarlov om en vecka prick! Det känns mycket fint. En annan grej som är trevlig är att vi har fått vår valp nu! Hon heter Selma och är en cocker spaniel, bilder kommer när jag har kamerasladden till hands. Hon är jättesöt och luktar valp, och har någon form av koncentrationssvårigheter, hehe. Dessutom hittade jag ett godishalsband bara sådär, så det känns som att livet flyter på rätt schysst nu!

Har så bra planer i sommar, känns som att det kommer bli balanserat och allmänt perfekt.

Jag ska...
... åka på Peace & Love, The Kooks, Pete Doherty, Tomas di Leva (som jag dock missar), The Sounds och andra bra kommer.
... jobba med parkarbete (whatever that means) i fyra veckor. Otroligt fördelaktiga arbetstider från 0600-1400 tydligen, men jag kommer få perspektiv på vardagen när jag dör av att börja 0830.
... vara i småland nån vecka eller så. Kor och tyskar och perkulatorkaffe och sånt kul ;P
... Kanske en weekendresa med pappa och broshorna, Dublin har vi funderat på, näjs.

That's that, jag är så nöjd. Blir en bra sommar det här, det tror jag det!