Dilemma

Nu blev det lite jobbigt här. Jag har köpt jeansshorts. Dom är från HM, mitt vanliga issue med HMs jeans brukar vara att de är för små i midjan men för stora i benen, men då tänker man ju att det borde vara bra för man vill ju gärna ha det så i jeansshorts för att undvika korveffekt. Men, då har HM tänkt till ordentligt och gjort så att det är tvärt om, shortsen är för stora i midjan och för små i benen. Skitbra HM, skitbra att ni ändrar för att inte möta mina behov!!!

Nu vet jag inte om jag pallar returnera dom och leta efter nya i en annan affär. Då måste jag tejpa ihop plastpinnegrejen som håller i prislappen och hitta kvittot. Det känns lite för mycket, och jag vet inte om jag kommer hitta några bättre shorts, och då kommer det ha varit ALL FOR NOTHING. Dessutom har jag nästan vant mig vid tanken på att dom inte är perfekta, och de flesta märker kanske inte deras pettitesser till problem som jag ser.. Eller gör dom?

Intressant läsning för alla gissar jag att det här är.

Tält

Jag skulle köpa tält på Rusta, så jag gick in och frågade en tjej som jobbade där.

Jag: Ursäkta var har ni tält?
Hon: Tält?
Jag: Tält
Hon: Partytält?
Jag: Nej, vanligt tält
Hon: Campingtält
Jag: Campingtält
Hon: På övervåningen har vi tält

Varför blir det jämt såhär när jag ber om hjälp? Är det jag eller personalen som för konversation som idioter? Eller är detta fullt normalt?

PS Nya coola länkar DS

Jeg blir så glittrande glaed!


England och Skottland!

Jag var på någon form av roadtrip i förra veckan. Familjroadtrip från London till Edinburgh. Det var mycket trevligt, här kommer fina bilder!A DEAD PERSON!!! Det var vi, japanska turister och femhundra brittiska skolbarn med skräckblandad förtjusning som stod och stirrade. Mamma säger "nemen oj"Regents Park (det är kul att namedroppa platser)CamdenVi bodde i en massa småstäder som hette grejer i stil med Berkhamsted, det var kul för man träffade en massa människor med härlig brytning. Det här är en irellevant bild på nån bil jag blev åtsagd att ta (det är nått uppfuckat med uppladdningen av bilder).


Vi var i: Sherwoodskogen! Oxford (bilden är in på gården till en av universiten där de filmade Harry Potter, så det är inte bara blue screen!!! Min tro på magi är tillbaka)! Såg får! Och fin UTSIKT!!!Sista natten bodde vi på ett hotell som var jättefint och inrett i mycket lyxig stil (hoho). Det fanns formklippta buskar som påminde mej om en viss film. Vi gjorde bekantskap med en skelande cphund, den var söt.
Whatever that means

"As we allways say, russian elephant is the biggest elephant"

Israeliska poängpresentatören i ESC.

Trendigt tips

Det godaste godiset just nu är cola bubblizz. Det kleggar inte som chocklad och är ännu godare än vanliga bubblizz, dessutom verkar de vara mindre hårda (som bubblizz som konsum har haft framme för länge tenderar att bli). KÖÖP DEN!!!!

Ibland önskar man att livet var lite mer partyDet har blivit mycket mer plugg än vanligt på siståne. Jag går enbart på kaffe nu sedan några dagar tillbaka. Jag har fem uppgifter/prov den här veckan, om man inte räknar med grupparbetet som ska in på tisdag. Men då är jag i London så det lämnas ofärdigt. Förlåt Carro och Josie.

Egentligen skulle jag vilja gå ut på fredag, men ingen verkar taggad och jag kommer förmodligen ändå däcka av ren trötthet vid typ elva och somna ett hörn..

Ska bli otroligt skönt att komma bort en vecka. Vi ska vara i London två dagar först och sen bila upp till Edinburgh (?). Det blir trevligt. Dessutom kan jag ju alltid festa med några tyskar som bor på vandrarhemmen, eller nått. :P

Båda är ju onekligen musikaliska mästerverkRight round, right round... Man blir yr av att sjunga med höhö

Cool kille med solbriller på Roskilde, de, de..

Han-i-Robinson-med-tuppkams-blogg. Så härlig kille. Synd att han åkte ut...

Animal Farm och billiga kläder

På senare tid har jag gjort ovanligt många second handfynd. Jag hittade jättesnygga skor på myrorna för någon vecka sen, och idag köpte jag en randig kavaj, ett coolt skärp med en hajtand och en mysig tröja, Åsa köpte en jeansjacka och en annan grej och allting kostade 55 kronor. Det är så bra för prissättningen i den affären är att man går fram till någon som jobbar där och säger "öhm, jag har så här mycket i plånboken, räcker det?".

En annan grej jag har gjort nyligen är läsa Animal Farm av George Orwell. Det är en sjukt bra bok som handlar om människors girighet och har tydliga paralleller till Sovjetunionens historia. Den är då skriven som en fabel, alltså om djur som agerar som mäniskor. Jag rekomenderar den verkligen, den är inte speciellt svårläst alls och var allmänt jättebra.