Snåljåp

Jag har blivit jävligt snål. Var på myrorna i Skärholmen igår och insåg att jag tyckte allt var för dyrt. Man blir påverkad av att handla på riktig second hand där saker bara kostar max 20 kr... Men faktiskt, vill man verkligen köpa en klänning för 105 kr när man känner att man kommer behöva sy om den? Nej just det.

Igår var också släkten här och firade mormor som fyllde år, det var ju fint. När glass och danska födelsedagssången är inblandat kan det inte bli annat än bra liksom.

Aja, idag ska jag packa inför Berlin och övningsköra med mamma. Hon har blivit lite av en hockeymorsa gällande körkortet, men det är väll lika bra så att det händer något.

Berlin känns faktiskt inte som ett ångestmoln längre, jag tror fan att det kan bli riktigt bra. Det är vad vi gör det till. Säger vi.

Ledstjärnan

Facebook är verkligen min guide till livet. Jag förväntar mig ändå att alla applikationer ska ha rätt i sina resultat därför att de ofta har det. Eller så är det att jag överanalyserar, men men. Idag är jag 40% lucky och min lyckokaka säger "Sometimes the object of the journey is not the destination but the journey itself", ostigt men jag litar på det.

Min dag

Vaknade klockan nio, skulle till körlektion klockan tio. För en gångs skull gick jag inte därifrån och hatade min körskollärare. Mycket för att jag till slut verkar ha lärt mig hantera korsningar till allas stora glädje, men dessutom att hon tyckte min tröja var fin (då får man leva lite längre).

Nu sitter jag och sjunger med till Lady Gaga -  Paparazzi, till allas förtret.Jag kan få upp min kokosnöt

För det är en väska! Köpte den på Återvinnarna i fredags för tjugo kr, bästa köpet ever. Det kommer bli trendigt nu när jag har det, så alla som vill vara före andra kan ju köpa någon av de två som finns kvar.


Stålis modellar, men Tyra skulle nog kicka honom för han är en aning dålig med vinklar på väskan.

Jag borde bli heltidshjälte

Jag gick ner för att poppa popcorn. Vad får jag se, om inte pappa som ligger och sover lyssnandes på läskig orgelmusik?! Jag blev lite rädd, kändes lite smått som en skräckfilm. Så jag var helt enkelt tvungen att skjuta honom med min skumgummibasooka från Kalle Anka för att väcka honom innan det var för sent.


Slemmis

Min hund är sötare än din.


Vattenmelonen

Ikväll blir det hemmafest i Kista igen, tyvärr kan jag inte ta med mig den här delikatessen.

Tag en vattenmelon.
Tryck ner en tratt.
Häll i en skvätt vodka varje dag i ca en vecka.
Nu har du en rätt stark melon.

Jag hörde lite otippat om det från Jamie Oliver. Själv har aldrig haft tillfälle att testa, men vill skriva upp den på så många ställen som möjligt så att jag inte glömmer idéen. Hehe.

SÅ RÄTT ;P

Tack för tipset Josefin!


Gnägg

Kom sent lite halvt med flit till Internationella Relationer så nu blir jag inte insläppt, gud vad ledsamt. Jag har fått tre läxor gjorda under den här tiden och jag ser det som en aning mer time well spent faktiskt. Hoppas inte Christer läser det, för jag är rätt rädd för honom...

Men det här blir en bra dag, jag känner det på mig. Jag är riktigt taggad, och det är ju sjukt för jag har skoldag till fyra och inget inplanerat sen. Utöver min omotiverade taggadhet så säger facebooks fortune cookies att jag ska få nya finansiella tillgångar, very näjs!

Grottrelaterad fråga

På stenåldern borstade man ju inte håret, man klippte det inte heller. Borde inte det ha varit rätt jobbigt? Och hur såg frisyrerna ut egentligen?

Det borde ju ha varit en massa kottar, stenar, pinnar, kanske till och med en och annan död råtta i håret på alla.

Och oborstat hår börjar ju efter ett tag göra lite ont för att det liksom drar ihop huvudet, eller det kanske bara är jag som har ångest om det.

Dessutom måste ju det ha slitit på håret rätt mycket att inte göra något åt det, så hur långt hår hade stenåldersmänniskan? Kan de verkligen ha haft så långt som vaxdockorna på Naturhistoriska? Om jag inte borstar håret på två dagar ser det kortare och ruffsigare ut än deras.

Jaja, sitter apropå grottmänniskor och kollar på Big Brother 2003, fin årgång. Önskar att de började spela in en ny säsong, jag skulle titta varje dag!

Russian

Jag vill verkligen, verkligen, verkligen ha de här kappan. Men den kostar 799 kr, är från HM och är inte ens fodrad. Tragiskt. Men den är så russian and nice...För det finns ju faktiskt inga i hela världen genom alla tider som har haft så bra stil som man dom hade i tsarryssland! Jag skämtar inte ens. Jag älskar hur mycket ädelstenar det är ÖVERALLT, och guld ÖVERALLT. Det är fint att det är så överdådigt och flådigt! Och om jag fick döpa ett husdjur själv skulle det ju lätt heta Babushka, Kalinka, Nikita eller Anastasia. Ryssland är så himla tufft, eller var i alla fall (om man räknar bort att folket kanske inte hade/har så kul).Tuffa ryska sakerOtränad och Buffy

Idag gjorde jag det hemska offret av lunchen för att hämta gympakläder som min lillebror skulle ta med sig åt mig till Slussen, eftersom jag glömt dem. Jag tänkte att det skulle vara typ brännboll eller något som vanligt men icke, konditionstest blev det.

Jag är helt okej med att jag har dålig kondition, men det känns jobbigt att testa den när jag vet att det kommer bli lika dåligt som förra halvåret, jag har fått i princip samma sen 8an.

Och efter gympan fick jag gå med blodsockerbrist på två lektioner till. En underbar dag.

Men Carro lånade ut första första säsongen av Buffy the vampire slayer, så jag har hela kvällen planerad med skoj! Very Näjs, gjorde min dag.

Håret

Jag la aldrig upp en före och efter på håret! Det blev rätt snyggt om jag får säga det själv.Jag vet att jag pratar mycket, men jag kan ju inte ens hålla käften på bilder. Som jag tagit själv. På den första är det ändå en lite "oh, vad är där borta"pose även om den är lame, på den andra känns det möjligen som ett "ey". Något är fel. Men inte håret i alla fall!

Töntbloggning och emotävling

Jag sitter i skolan på håltimme. Jag har sökt jobb, och sagt att jag positiv inställning, men jag tror ju stenhårt på att ingen kommer vilja anställa mig, ironiskt.

Carro mobbar mig för att jag bloggar i skolan, bara för att hon sitter och halvsover i soffan. Och det är ju jättecoolt.

Hon har mobbat mig sen jag färgade håret rött och sagt att jag är mer emo än henne nu, så vi har en tävling eller nått nu vem som är mest emo varje dag nu, fast Stålis har blivit inkulderad. Så dagens emo blev Stålis! Varken jag eller Carro har en chans längre. :P

Tråkigaste inlägget ever. Men det är säkert fint.

SKITBRA

Insåg att jag har stavar basterds fel i förra inlägget (även om det är filmtiteln som är felstavad), det var ju lite pinsamt. Nog om det.

Inglorious Basterds är den bästa filmen Quentin Tarantino har gjort av dom jag sett i alla fall. Han är ett frickin genious som kan göra ett så hemsk tema med hemska händelser så galet roligt också. Den var verkligen speciell och bästa filmen på länge.

Hela publiken applåderade i slutet, och det var ju inte premiär ens. Alla borde se den!

Kalas och film

Kom hem från Arthurs landställe för typ en timmer sen, där hade Sui-King kalas igår och det var övernattning för det ligger lite off (som landställen traditionellt gör). Det var mysigt, grilla hamburgare, lyssna på musik och lite dans med. :)

Ikväll ska jag och familjen se Inglorious Bastards. Alla säger att den är bra, och det är ju Tarantino så det känns som ett mycket säkert kort.

Men just nu ska jag duscha och sen ta det lugnt ett tag, typ sova middag. Hoppas det var kul att läsa om det. Ja.

Men tack för en trevlig helg allihopa, jag är nöjd som satan!