Jag bara undrar

Varje gång jag går in på Manpower finns det sjukt många annonser för telefonförsäljning. Men jag vet inte en enda människa som jobba som det. Och det ringer typ inga sådana hem till oss. Är dom här jobbannonserna bara fejk för att göra mitt jobbsökande (som ändå är förjäves) jobbigare?

Måste gå och klippa mig någonstans. Typ nu. Känns jobbigt.Såhär vill jag ha mitt hår, typ.

chinese takeaway

Bara lite av den awesomeness som modetidningen jag köpte i Kina är. Så hurtig och kinesisk och mysig.

Det finns ungefär tusen såna här sidor.

Ångestkinesen :P

Det här är ju bara bra journalistik. sjukt viktigt hur läppstiftet ser ut om man ritar ett hjärta med det eller hur många paljetter som fastnar :P

SkinnisDen skitsnygga skinnjackan jag köpte på HM för 149 kr (!!!) igår. Crappy bild men den är precis som jag ville ha den! Lite figur, midjekort, långa armar och inga axelvaddar... Hade betalt säkert femhundra om den hade kostat det. Fett värt!

Tröjan och shortsen är också nya från Monki, vet inte om jag vill behålla shortsen dock. Dom är liksom perfekta på alla sätt och vis men en cm för korta. Jeansshorts och jeans i allmänhet är ju en liten
fix idé jag har. Jag har bilden av de perfekta men hittar dom aldrig utan köper på mig sjukt många jag inte trivs speciellt alls bra med och gottar mig i ångest över deras dålighet. Okej, lite överdrift. Men ändå.

Jag klarade träningstestet för körkortsteorin idag!! En bedrift!

L'ete francaisDet är typ höst nu och det suger och det känns som ett överspelat ämne. Men här är lite fransk sommar. Det vore rätt trevligt att vara i la France eller Italien just nu, såg att dom hade sisådär 27 grader. Sweet!

Men jag tror jag satsar på tröstshopping istället. Måste bara fixa lite med flytt till pappa först och sen är jag off. I hope :P

.

Var ju på jobbintervju igår, eller det var typ infomöte mera för alla närvarande var i princip anställda on arrival. Man ringer upp folk och frågar hur dom känner inför saker som sin försäkring eller polisen. Ett riktigt SKITJOBB men jag har ju inte så mycket annat på g och det är i alla fall en okej timlön.

Jag vill vara VD på något företag. Det känns som det ultimata jobbet. Man tjänar mest av alla, det är ett jobb som består nästan enbart av att delegera uppgifter och det krävs nästan ingen utbildning.

Hur som helst. Idag ska jag träffa Carro och shoppa, det kommer bli festligt! :)Bild från allmänt fint-mappen.

Soligt roligt otroligt!

Måste gå på promenad och ta vara på dom här solstrålarna vi har just nu! Sen kanske übningskörning, firande av kusin och imorgon jobbintervju! Woopdidoo!


Family tajm

Vi har haft family tajm dom senaste dagarna med smålandfolk. Det brukar gå ut på tvtittande, dumma diskussioner och lite playfight. Så även denna gång. Blandat med att jag och Albin var i stan och alla boarn gick på ny Terror på Elm Street på bio.

Biomänniskan vi köpte biljetter sa "ni är ensamma i salongen så ni får sitta var ni vill OM NI INTE SKRÄPAR NER!!". Självklart är det första jag gör att välta hela colan på golvet, fail. :P

Men filmen var rätt charmig. Det är annorlunda handling än orginalet och saknar den käcka 80talsmusiken när freddy kommer, vilket gör den lite mer skrämmande och mindre rolig.

Ikväll ska jag vara hemma och äta chips och dricka hallonsoda. Sweet!Jag vet, mina bilder är så intressanta.

BookZ

Det är en del grejer jag vill kolla på i stan, så det är nog en bra grej om jag åker dit idag. Känns lite jobbigt att ta på mig byxor bara. VILL INTE HA HÖST!!! Vill ju kunna fortsätta ha jeansshorts varje dag :(

Har läst ut två böcker jag har tragglat i hela sommaren,
Dracula av Bram Stoker (klassikern från 1897) och Myggor & Tigrar av Maja Lundgren. Ingen av dom är bra. Dracula var seg och väldigt lite vampyraction och inte så mycket filmiska miljöbeskrivningar heller. Bara en massa gnäll om hur jobbigt huvudpersonerna tycker det är med Dracula. SKÄRP ER! :P Myggor & Tigrar var inte alls min typ av bok. Pompeji var mycket bättre.Läser en annan bok som heter Stjärnsnäckan av den fiktiva författaren Kilgore Trout. Men den är bra, så den får nog ett eget inlägg.