Jobba hemifrån

Idag hade vi resursdag i skolan. Man skulle egentligen sitta i datasalen och jobba på sitt projektarbete, men jag fick lite kväljningar när jag tänkte på att sitta och försöka jobba koncentrerat i den underbara akustiken i ett högljutt låtsaskontorslandskap, så jag bestämde mig för att det var läge att jobba hemifrån istället. Det är lite ångestladdat känner jag eftersom jag har lite problem med diciplin.
Jag gick upp klockan tolv, tog kaffe och macka, började jobba (skrev två meningar) på en novell till svenskan. Sen facebook, läsa bloggar... Sedan skriver jag klart stommen till novellen. Är nöjd. Äter två morötter. Skriver lite på projektarbetet, har lite problem med att veta vart jag ska börja med den där mastiga uppgiften. Smsar Lina om att jag vill intervjua henne, är nöjd med min företagsamhet. Tar en kopp te. Börjar blogga.
Är det såhär det funkar när folk jobbar hemma? Eller på kontor över huvud taget? Jag börjar i vilket fall få stor förståelse för varför vissa dricker tio koppar kaffe om dagen. Jag har lärt mig något idag.

Snart måste jag duscha och åka till körskolan. Så jävla bussy asså.Det är KUL att arbeta!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback