Jag gillar den här bilden

vet inte varför jag gillar den, hittad den igår.Nu till Stålis house för att fira hans födelsedag!

Mina favoritmänniskor, not.

Min favoritmänniskor är människor som tror att söder i söderte betyder södermalm.

Löjligt

Planen var att jag skulle vara nästan klar med två noveller till svenskan ikväll, började på den ena och fastnade sen på att kolla på gamla tidningsomslag. Tänk vad man blir uppfinningsrik med sysselsättningar när man har lite för påfrestande läxor!


Red head fo realTagna på porrtoan i julas, pity att den ena blev suddig, hade varit så fiiin. Den är fin ändå.

Apropå ingenting, hittade jättefina klänningar på nelly.se! Har aldrig kolalt där förut, men dom hade överaskande mycket
najsiga grejjer.
Now I'll just have to get some gold...

Gina TricottantenGina Tricottanten är inte med i reklamen längre! Är jag seg eller hände det här nyligen? Det har känts som att det varit dags för henne att pensionera sig det närmaste året, det känns liksom inte som att hon porträtterar deras kundkrets särskilt bra.

Men jag önskar henne all välgång. ;)

Pushing Daisies

Jag älskar den här serien! Jag vet att det bara var jag som såg den när den gick i somras. Men ja. Laddade ner båda säsongerna för någon vecka sen. Den är så gullig, och underbar, och sockersöt... But yet not. Blir så sugen på alla Chucks och Olives fiina klänningar, och paj!


Dollface

Seriöst, hur sött är inte det här bildmaterialet från julen?

Men hon kan också vara ett SATTYG!


Soon, soon.

Önsketänkande ftw!Och sedan...Lätt bästa queenlåten!

Intressanta insikter i mitt liv

Var i stan idag och köpte en väska och en ögonfransböjare. Fär visa väskan här nästan, den är fin nog att visas.

Testade om det var varmt nog att ha skinnjacka, för jag saknar my precious väldigt mycket... Den är kanske inte världens snyggaste men det är det som är charmen! Men det är för kallt fortfarande, så no more! (på ett tag)

Nu är jag jättehungrig och sugen på godis, men det känns lite för jobbigt att resa sig upp. Men nu ska jag göra det ändå.

Tradigt väder

Vill inte vara den som säger "jag vill ha sommar nu!!" men jag hatar att frysa, jag hatar att ha jobbig vinterjacka och alltid behöva tänka på att klä mig så att jag inte ska frysa. Fuckdidelidoo jag vill ha shorts, linne och solglasögon NU! Jag vill kunna sitta ute på terassen och sola och läsa. Och ha färgstarka kläder! Det känns så malplacerat på vintern liksom. Men det är väldigt vackert utomhus när det är vinter, det går inte att förnekas. Värsta sagolandet.Nästa sommar vill jag ha en hatt i stil med hennes, snyggt och bra för att skydda färgat hår. Kan tyvärr inte komma över att jag ser dum ut i hatt så det blir nog inte av, men men.Bilder från
Sartoralist. Om någon undrar.

Uppföljaren

Officiellt min och Stålis film, inofficiellt min, Stålis och Linas film blev klar. Den är helt okej, den är rolig och pinsam. Men fin..., på sitt eget sätt. Den kommer förhoppningsvis aldrig hamna på internet.

The Imaginarium (?) of doctor Parnassus var väldigt bra. Söt lite förvirrad film men med fina kläder, fina karaktärer, fina kulisser och så vidare. Dessutom var Johnny och Heath snygga och Lily Cole ser ut som en liten docka! (som vanligt) Perfekt som dotter till en lite freaky sagogubbe (eller vad han nu var, är fortfarande förvirrad).

Försöker komma på något nytt intressant att skriva men det står stilla, får försöka en annan dag!

Film

Nu har jag varit uppe för sent igen utan anledning... Och jag ska upp imorgon och klippa filmkunskapsfilmen, kommer förmodligen stå på Linas tröskel imorgon med risigt hår, osminkad, mjukis och en kaffekopp jag släpat med hemifrån i handen... Nej riktigt så illa är det nog inte, men man blir ju nästan risigare av att ha varit upp och läst eller kollat på film kvällen innan än att ha varit ute, eller är det bara jag?Apropå film, imorgon kväll ska pappa, broshorna och jag se The imaginarium of dr Parnassus (eller något som stavas ungefär så). Hoppas den kommer vara bra, den har ju Johnny Depp, Heath Ledger, Lily Cole och Terry Gilliam, så den kan förmodligen inte bli något annat. Men jag ogillar Jude Law starkt, vet inte varför (kan bero på The Holiday), så låt oss hoppas att han inte har en så stor roll.

Sleep tight, don't let the bed bugs bite!

Inte lite te, MYCKET TE!

Jag vet att ingen gillar sagan om Harry Potter, eller jo jag men... he.Din Bondlurkius som vi säger på latin.Det är egentligen bara när Hagrid pratar om te som är roligt (typ i mitten) :)

Tvångsmässig uppdatering

Känner att det är dags att uppdatera men har inte riktigt något att skriva. Är sjuk på lovet, that sux. Skulle egentligen vilja handla skor (och jag hatar att handla skor, wtf?) men jag kommer bara snora ner hela stan då så det är lika bra att stanna hemma och läsa fantastiska böcker som John Lennons egenförfattade suspekta bok och Nalle Puhs Workout. Ockej det här blev troftigt så jag slänger in en (purhapps) rolig bild också.Du vet att du vill läsa.