Mustasch-kinesDen här videon känns fel på så många sätt. Men samtidigt kan man inte sluta kolla, tror det är det höga tempot och alla starka färger. Hittade den på Fokis blogg otippat nog. (eller...?)

Ramble

Jag försökte gra en guggis idag, alltså en sån där tatuering. Falerade självklart, den stackars dinosarienshuvud följde med pappret när jag drog bort :P

Nu ska jag käka ägg och bacon och sen träffa Carro i stan! :)
Hoppas de inte blir åskvädr som pappa snackar om. Time will tell.

Maos maosoleum

HAHA Jag vet att det inte stavas så, men det är så kul! Jag är torr.

Är mycket, mycket taggad för att åka till Kina på torsdag. Ska se många roliga grejer och shoppa en hel del!

Var otroligt taggad på att ta en tuff bild bredvid Mao, för hallå, bästa bilden på alla sätt! Facebook, att ha i plånboken, skicka med jobbansökan... Men tydligen så måste man gå igenom rummet rätt fort enligt Wikipedia. Blast! Får kämpa för det här nu, det är ju viktigt!

Bumble Bee

Kaufade den här t-shirten samtidigt som den rosa klänningen i förra inlägget, vem kan motstå en champion bull fighter utklädd till bumble bee? Inte jag i alla fall liksch00m.

Hade sönder den lite och sydde ihop den lite igen. Haha råkade sy fast den i bhn! Hur mycket sit-com känns inte det? :PIt's all goood. Nu ska jag spendera början av min långhelg med att spela sims, see ya!


Ouf

Gick till jobbet idag fast jag var ledig. Hade missuppfattat schemat, yay! Men det har sin charm att upptäcka att ma kan åka hem och sova.

Kollade på Ghost Ship förut för vi hade den på datan, den var rätt lam. What the hell liksom? Men öppningsscenen var lite kul faktiskt :P

A kiss may be grand but it wont pay the rental

Har hittat grymt snygga grejer på second hand på senare tid! Failar mycket, men ibland så!

I mitt tycke fantastical klänning men den görs inte rättvisa avmina kassa bilder. Den är mer rosa i verkligheten till exempel, och jag tror inte man ska använda axelbanden egentligen. Men jag pallar inte ta rediga bilder. Känns som att intresseklubben överlever. ;PTyp sötaste byxdressen EVUR! Framörallt för att det knappt syns att den inte är en klänning. Tycker att den känns lite beach 1956 sådär ;P

Nytt hår (yet again)

Tonade håret igår, tycker det blev mycket bra! Utväxten syns inte även fast jag färgade hela håret och det orangea är i princip borta, for now.

Känner att jag vill kaufa en bra inpackning. Funderar på Sachajuan, läste om den i någon tidning.Osminkad och lagom morgonblek. :P

Croissant

Hej!

Jag mår bra hur mår du?

Idag ska jag jobba första dagen på mitt nya sexiga jobb på ICA. Tror det kommer gå bra. Dom har någon plan på att man är lärling i någon vecka, så det blir inte den där pinsamma att dom typ pekar längst in i lagret och säger "jobba". Hur då liksom? Aja.

Ikväll är planen att jag ska träffa Carro, det blir kul!

Shit vad varmt mitt rum är.

Nu måste jag dra, här är en fin sång.

Pappa hörde den i en vintagebutik i London och tog reda på i kassan vem som gjort den. Det är inte samma text som i den engelska, vilket görmig konfunderad. Men den är charmig.