Orange

Vill ha den där färgen på läppstift! Men sen skulle jag vilja ha hennes jämna hårfärg också. Dumma Elin Kling. :P (och dumma bild som blir så liten)Idag har jag städat hela dagen (like a rockstar) och det är i princip klart. Varför ser det alltid skitigare ut än man började när man började när man säger så?

Aja, om någon kommer ihåg hur det såg ut här innan så har jag flyttat bokhyllan till bredvid skrivbordet och tagit bort två onödiga byråer som i princip bara innehöll skit från mellanstadiet.

Det roliga och förmodligen mest tidsödande med att storstäda är ju att hitta gamla grejer. Har läst igenom alla brev från kompisar jag fick när jag var liten och så. Typ min kompis Bea på landet, dom i Stockholm jag skrev till på sommaren och vykort från släktingar och så.

Dessutom har jag tittat igenom alla bokmärken! Jag har min morfars mors bokmärken, mammas och mina. Dom är så fina, tihi. Har alltid gillat bokmärken, dom är näpna liksom. 

Imorgon ska jag på ett infomöte om ett jobb. Vet inte riktigt vad det innebär, men antar att dom helt enkelt samkör intervjuerna. Ska passa på att lämna igen en kofta och hämta mitt nya pass. Tjo ho!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback