Time is money

Är det bara jag som irriterar mig på MSN Live som kommer upp varje gång man loggar in på MSN? Mitt liv var bättre innan den fanns. Jag minns första gången jag såg den för typ tre-fyra år sedan och hur jag tänkte "fan, vad segt MSN har blivit". Detta skedde ju då efter att jag uppdaterat MSN. Jag hatar att uppdatera MSN, Firefox, virusprogrammet, allmänt alla dom där jobbiga rutorna som kommer upp på datan och stjäl min tid. Och oftast förändras inget efter uppdateringarna. Dom tar bara upp min tid. Bastards.

Ansvar

Lärarna borde inte ge oss så mycket eget ansvar, jag är inte mogen att hantera det. Får bara panik, haha.
Hade värsta att-göra-listan för idag, men den börjar stadigt minska. Känns bra. Nu är det bara att intervjua en präst och min kusin och lite sånt kvar. Småpotatis.


Macka och Tintin

Macka och te är gott, och man är duktig när man äter det! *klapp på axeln*

Igår var jag på teater med pappa och mina bros. Det var premiär av Tintin och Piratkopiorna på Södra Teatern (?). Den var härlig och udda, typ Tintins medelålderskris. Eller tonårsrevolt. Dunno. Men det finaste var att man fick skratta, på många tvistade teaterpjäser när det går lite overboard vågar man inte garva för man får inte, så det var bra med en som inte tog sig på för stort allvar.

Idag var det skola. Det var jobbigt. Och jag fick betala för resan, crap. Men det gick bra på det mastiga provet i psykologi i alla fall.

Freitag

Igår vaknade jag typ vid åtta och hade en inre strid om det var värt att gå upp till en enda skollektion. Jag bestämde mig för att det var det. Jag hade fel. Det var fri studieplats, vilket är kod för att gå hem. Men jag gick och stirrade i lite affärer först och köpte en rosa tröja på H&M (tihi), var nöjd med mig själv och skulle åka hem. Då upptäckte jag till min förskräckelse att mitt SL-kort var borta!

Jag vet, det är ungefär som om himlen skulle ramla ner. Det mest värdefulla jag har i plånboken. Så jag får vara pank nästa månad. Men det är ju bara pengar egentligen. Säger jag nu när jag inte har den jobbiga "tappat-bort-något-ångesten" längre.

På kvällen var jag ute med Carro och hennes homies. Det var mycket party. Och jag gjorde inte av med så mycket pengar, men det är ju lite den där "if you come from nothing and you're going back to nothing, what have you lost?" Plus att det var kul. ;P

Schitzo


Pleat Font Satin Dress SEK 499, Rare Fashion - NELLY.COM Mumbai SEK 149, Nelly  Shoes - NELLY.COM
Sandal från Skopunkten.com


Lite schitzo saker att vilja ha, men i wants it! Ignorera blondinen i klänningen, hon drar typ ner på dens finhet.
Mochasiner känns klockrent till typ shorts och linne, eller en klänning man vill klä ner, eller vad som helst. Lite som fancy våruggs! För 149 spän dessutom.
Jag har alltid velat ha blå sandaler och det var lite av ett halleluja moment när jag såg dem på skopunkten. Billigt och bra.

Men det lär möjligen bli klänningen jag köper, för jag är i princip pank en måndad framåt pga mitt borttappade SL-kort. Men önska kostar ingenting!