Utflykt

Vi hade en mysig utflykt med familjen idag till Trosa. Typ promenerade vid kanalen och fikade på ett jättegulligt fik! Det var gjort i sekelskiftesstil, min absoluta favoritstil på inredning. Så vill jag ha det när jag har egen lägenhet! Köpte med mig lite praliner också.

Sen ikväll ska vi grilla och kanske gå på bio. Värsta familjedagen, men skönt eftersom det är min enda lediga dag på veckan att verkligen inte göra någonting speciellt.

Alpint

AHHHHHHHHHHHHHH!

Nu har jag kommit in på en reseledarskola i alperna. Frågan är om jag vill åka. Sånt kostar ju pengar, det kommer vara sjukt kallt och dom förväntar sig att jag ska åka skidor typ varje dag i en hel säsong. Inte för att jag har något emot skidor, men jag har ju aldrig varit i alperna ens!

Plus att jag ser vardagen framför mig som för reseledarna i sällskapsresan.. Vill ju inte gärna bli retad av sopgubbar liksom. BESLUTSÅNGESTMina framtida gäster.

No stress

Got me some new shoes.

Gud, för bara några veckor sen hade jag kunnat döda för ett jobb och nu sitter jag i skiten. Sensmoralen: be careful what you wish for ;)

Har marketingjobb idag och imorgon, barnpassning av kusin på fredag och kongressskit börjar på söndag. Ovanpå det har jag uppkörning och teoriprov nästa vecka. Så jävla bussy asså. Men det känns som att den här perioden kommer gå över lite för snabbt och sen sitter jag och vill ha mer att göra igen.

Får enjoy the stressride typ.


Take a walk on the wild sideJa, Nile city är astöntigt. Men det här är faktiskt skitkul :P

Kalas!

Igår hade Carro födelsedagskalas. Det var mighty fun ska jag säga dig!Så här söt var jag! Förade hemma med en liten äpple, kanel, "bailey's" och mjölkdrink. Det var godare än det ser ut. ;)Carros julklapp, haha. Jag brukar alltid glömma presenten hemma, men nu kom jag faktiskt ihåg den! Känner mig väldigt duktig. :) Det blev en elegant tysk lösmustasch, chokladciggaretter och ett par soeta strumpor!

Working hard

Snart ska jag till jobbet. Det är ett tradigt jobb men det finns några saker som är positiva! Tänkte lista dom för att övertyga mig själv lite.

* Det finns sju miljoners sorters teer och kaffet är inte half bad.
* Det är en ung arbetsplats med lite avslappnad stämning.
* Det är inte ett svårt jobb.
* Man får boka pass själv.

Always look on the bright side of life ;)Sånt där läppstift skulle sitta rätt fint.. Från
Nastygal

not the end of the world

Bästa boken på länge! Kan rekomendera Kate Atkinson till alla som vill läsa hyfsat lättsmälta böcker som ändå har ett djup. Dessutom är historierna lite magiskt surrealistiska, vilket jag tycker är charmigt.
Press

Ska jobba andra passet på EDB idag. Känns jättejobbigt med jobb. Plus att jag vill klämma in att lämna tillbaka ett par shorts och låna en bok vilket gör att det blir avancerad SL-planering. Jobbigt.

Skolan är ju lättare på så sätt att det inte gör något om man är sen. Får panikångest när jag måste vara i tid, även fast det oftast slutar med att jag är där en kvart innan. Och senaste passet var det bara jag som kom i tid alls. Men vi kan ju hoppas på att det ger pluspoäng eller något.Nasty Gal